Slimmeriquiz 2018

SlimmerIQuiz groep 8 

Leon:  Ik vond het een leuke quiz, maar hij was ook moeilijk. Je kreeg er per vraag verschillende tijden voor om de vraag te beantwoorden. Er was zelfs een vraag daar kreeg je maar 3 seconden voor om te beantwoorden. Het was in het R.S.G in Sneek. Er waren 7 teams maar wij weten niet welke plek wij hebben behaald. Er was een team uit Parrega, Harlingen, Heereveen en 3 teams uit Bolsward, waaronder wij dus. 

 Nora: ik vond de quiz moeilijk en leuk. Bij de vragen moest je eerst de logica achterhalen. Dat was best wel lastig. Als je de logica dan had, moest je daarna de vraag beantwoorden. Er zaten vragen bij die je heel snel door had, maar andere vragen duurde juist langer. Maar daar kreeg je dan ook meer tijd voor. Toen de meneer die de quiz organiseerde de bladen nakeek, kregen wij en korte rondleiding door het R.S.G. Daarna kwam de prijsuitreiking.  

 Yannick: ik vond de quiz super moeilijke vragen, maar we probeerden het wel te begrijpen. Het liefst wou ik dit volgend jaar ook weer gaan doen. Het waren veel vragen die kort of lang duren. Ik vroeg nog welke plek we waren alleen dat vertelde hij niet. Maar het was alsnog leuk. 

doei 

 

Slimmeriquiz

Beste lezer, ik(Renske 7b)   heb woensdag  7 nov mee gedaan aan de  Slimmeriquiz. Het was best wel moeilijk,

je moest ook drie dingbats oplossen:

1.Bsssap
2.RR
3.R         O

Maar ook wel leuk ik heb het niet allen gedaan maar met twee anderen. We hebben helaas niet gewonnen. We zijn 5de  geworden van de 7.

     Antwoord:  1. Bessensap 2. Raar 3. Deze wisten wij ook niet                                                                                            

Groeten Renske