Aanwezig op school: Maandag & dinsdag groep 1a


Even voorstellen: Mijn naam is Mirjam Zweers, middenbouw coördinator van CBS de Bron in Bolsward, tevens ben ik werkzaam in het managementteam.

Mijn carrière is begonnen in Rotterdam, waar ik jaren in een achterstandswijk heb gewerkt als leerkracht. Daarna heb ik de stap gemaakt naar het Voortgezet Speciaal Onderwijs ook in Rotterdam.
Hierna ben ik gaan wonen in Leeuwarden en werken in Bolsward, waar ik op de Bron eerst in de kleutergroepen werkzaam was, later in groep 4. Ik ben mij verder gaan ontwikkelen in het schoolmanagement door de tweejarige master opleiding Directeur Primair Onderwijs te volgen en ben nu gediplomeerd. Ik kreeg de kans op deze school, door het vertrek van de adjunct-directeur, om hier in het schoolmanagement te stappen. In samenwerking met Jaap, Michel en Doutzen sturen wij het team en de school aan.

CBS de Bron is voor mij een grote school, waar het gevoel van een gezellige kleine school heerst. Door de drie verschillende bouwen is de school erg toegankelijk. Het is een open school waar veel structuur en rust heerst, maar waar zeker ook veel gelachen wordt. Een school die zich wil blijven ontwikkelen en meegaat met de nieuwste methodieken op onderwijsgebied. Een school waar elk kind en ouder welkom is en de leraren een hecht team vormen.


Voor vragen over de Bron, neem contact op via telefoon of e-mail.

Email: mirjamzweers@palludara.nl