Als u belangstelling hebt voor onze school, neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en rondleiding. U krijgt dan een indruk van de school en kunt uw eventuele vragen stellen.

Als u besluit uw kind(eren) bij ons aan te melden, gebruik dan het aanmeldingsformulier hieronder. U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging als wij het formulier ontvangen hebben.

Ongeveer vier weken voor uw kind vier jaar wordt neemt de leerkracht van de groep waarin uw kind geplaatst is contact met u op en maakt een afspraak voor een huisbezoek. Uw kind mag vier dagdelen komen proefdraaien in de twee weken voor de verjaardag. Als uw kind twee weken op school zit maakt de leerkracht een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Meldt u een ouder kind aan, dat van een andere basisschool komt, dan vindt natuurlijk ook een kennismaking en rondleiding plaats. Indien gewenst kan uw kind ook voor de start eens in de nieuwe groep meedraaien. Dit gebeurt in overleg met de huidige school. De scholen verzorgen onderling de in- en uitschrijving en de overdracht van onderwijskundige gegevens.

U kunt het aanmeldingsformulier hier downloaden.

Wij hopen dat u voor CBS De Bron kiest. Van harte welkom!