Introductie groep 7b

Hallo allemaal,

Welkom op de pagina van groep 7b.

Regelmatig zetten wij nieuwtjes en foto’s op deze pagina zodat u op de hoogte blijft van de gebeurtenissen uit onze groep.

Natuurlijk bent u na schooltijd van harte welkom om een kijkje te nemen in ons lokaal.

Wie weet tot ziens!

Nieuws uit groep 7b

12 jun
Praktisch verkeersexamen groepen 7

Praktisch verkeersexamen groepen 7

Vandaag deden de kinderen uit de groepen 7 mee aan de praktische verkeersproef door Bolsward. Ook kregen ze voorlichting over de dode hoek en omgaan met zwaar verkeer, zoals vrachtwagens, bussen en landbouwverkeer. Alle kinderen hebben een diploma ontvangen!

24 mei

Rekenen met fidget spinners

Een enorme rage: de fidget spinner. Bijna iedereen in de klas heeft er één of meerdere. Daarom hebben we een leuke les gedaan mét de fidget spinner. Goed bezig!

15 mei
Proefjes met water

Proefjes met water

Afgelopen vrijdag, 12 mei hebben de beide groepen 7 zich bezig gehouden met verschillende proefjes die te maken hadden met water. Een paar groepjes mochten practica uitvoeren in de klas en een paar groepjes mochten buiten slootonderzoek doen naar waterdiertjes...

03 mei

Even chillen op de bank…!

Een paar keer in de week heeft groep 7b Leescircuit. Tijdens dit circuit wordt er in groepjes op diverse manieren gelezen, waaronder lekker onderuit, knus tegen elkaar op de bank stripboeken lezen. Wat een genot!

04 apr

Rots&Water training groep 7b succesvol afgesloten

Vandaag was de laatste les van Rots&Water voor de groepen 7. Ouders / verzorgers waren uitgenodigd (én mochten even meedoen) en de kinderen hebben het allemaal voor elkaar gekregen een plankje doormidden te slaan of te schoppen. Wat een focus!...