Introductie groep 3

Hallo allemaal,

Welkom op de pagina van groep 3.

Regelmatig zetten wij nieuwtjes en foto’s op deze pagina zodat u op de hoogte blijft van de gebeurtenissen uit onze groep.

Natuurlijk bent u na schooltijd van harte welkom om een kijkje te nemen in ons lokaal.

Wie weet tot ziens!

Nieuws uit groep 3

07 jul
Schoolreisje groep 3

Schoolreisje groep 3

Wat hebben we maandag een leuk schoolreisje naar SanjesFertier gehad. De kinderen van groep 3 hebben zich prima vermaakt!

15 mrt

Geef je op!

Vanmiddag wordt bij ons op school een inspiratiemiddag georganiseerd voor alle onderbouwleerkrachten uit de omgeving. Ook kinderen van onze school zijn hierbij van harte welkom om die middag de voorstelling ‘Bang Mannetje’ van Theatergroep KATkids bij te wonen. Een voorstelling gebaseerd op...

28 feb
tutorlezen

tutorlezen

Deze week zijn wij begonnen met tutorlezen. De kinderen uit groep 3 lezen met de kinderen uit groep 8. Dit doen we elke dinsdag en donderdag. Het is altijd een groot succes!

17 feb
Jopie’s koffer met kunst

Jopie’s koffer met kunst

Groep 3 is vandaag naar het Jopie Huisman museum in Workum geweest. We hebben met een eigen tekenboekje een speurtocht langs de schilderijen gemaakt. We hebben geleerd wat hij allemaal tekende en schilderde. De kinderen waren erg enthousiast!

16 nov
Rekencircuit

Rekencircuit

Hierbij een kijkje in groep 3. De kinderen hebben vanmorgen verschillende rekenactiviteiten in een circuit gedaan. Ze zijn onder andere bezig geweest met verliefde harten memory, het spel dienaren van de koning, het nabouwen van een bouwwerk en rekendomino.